Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

 

 

 

Dr. Mirela Sarbu (Galusca)

Researcher in Biophysics Laboratory for Analysis and Modeling of Biological Systems

"Aurel Vlaicu" University of Arad

 

     Am venit dintr-un oras mic la o Universitate prestigioasa, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, care mi-a oferit sansa de a aprofunda cunostiintele pana inspre elita. Inca din anul III de studiu am fost cooptata intr-o echipa de cercetatori internationala, echipa care m-a format la cel mai inalt nivel al cercetarii moderne, ajungand eu insami sa am recunoasterea internationala a proiectelor la care am lucrat. Mi-a oferit sansa de a lucra cu cele mai prestigioase Universitati din lume, in cele mai bine dotate laboratoare si cu cei mai bine pregatiti cercetatori, formandu-ma prin schimbul de experienta a fi eu insami un formator pentru cei care au inclinatii spre necunoscut. Nimic din ceea ce sunt nu as fi dobandit daca as fi ales spre indrumare o alta Universitate!

 

 

 

 


Profesor Inginer Daniela Fodo

 

 

     Mă numesc Daniela Fodo. Am absolvit cursurile Facultății de Inginerie și Științe Economice din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad în anul 1997.

     Deși au trecut 18 ani de la terminarea studiilor universitare, am impresia că s-au scurs doar câteva clipe, așa de vii mi-au rămas acei ani în suflet. Dacă închid ochii revăd în mii de culori anii de studenție: cursuri, voci calde ale unor dascăli ce mi-au marcat viața, bucuria de a fi student, setea continuă de cunoaștere, locul formări mele ca specialist.

     Ce au însemnat pentru mine cei 5 ani de facultate...?, foarte mult... au fost cei mai frumoși ani din viața mea, perioadă în care mi-am pus bazele viitoarei mele cariere - cea de inginer în industria alimentară. Totuși, nu am profesat meseria de inginer nici măcar o zi, alegând o altă meserie, mult mai dinamică și plină de surprize - cea de profesor. Am preferat, ca la rândul meu, să transmit cunoștințele însușite pe băncile facultății, generației tinere, adolescenților și să le imprim lor, dragostea pentru acest vast domeniu „alimentație” și chiar să-i îndrum să urmeze cursurile universitare în acest domeniu.

     În anul 1997 m-am angajat la Grupul Școlar Tehnic din Baia Mare ca profesor inginer în domeniul Industrie Alimentară, unde de-a lungul anilor, mi-am dat toate gradele didactice. Astăzi sunt un profesor cu gradul I, 18 ani vechime în domeniu, titular la Colegiul Tehnic „C.D.Nenițescu”, Baia Mare, adică mai pe scurt spus, un profesor împlinit din punct de vedere al carierei.

     Acum, după 18 ani, pot spune că am făcut alegerea potrivită. Mă simt omul potrivit la locul potrivit. Îmi îndrept gândurile cu recunoștință către punctul de pornire al carierei mele - Universitatea „Aurel Vlaicu”. Acolo mi-am întins aripile și...apoi mi-am luat zborul. Vă mulțumesc că m-ați învățat să zbor!

 

 

 

 

 

Profesor inginer Anda Sauliuc

 

     Am terminat Facultatea de Inginerie si Știinte Economice, promoția 1998, specializarea"Tehnologia si controlul calității produselor alimentare".

     Facultatea a însemnat pentru mine 5 ani plini cu amintiri frumoase: zile de studiu intens, ore de laborator cu aplicații practice, examene cu emoții, dar si vacanțe studențești la munte. E adevărat ca pe atunci nu prea erau cluburile de azi :).

     Totodată, facultatea a însemnat rampa de lansare către viitoarea carieră. În prezent sunt profesor de Tehnologii, specializarea Industrie alimentară la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad.

 

 

 

 

 

Profesor inginer Cîrjan Tamara

 

 

     Am absolvit studiile universitare în cadrul Universitătii ,, Aurel Vlaicu’’ din Arad,  Facultatea de Inginerie Alimentară , Turism şi Protecţia Mediului, specializarea  Tehnologia şi controlul calităţii produselor alimentare in anul 2004. Din anul 2007 sunt profesor titular Alimentatie publica si turism la Colegiul Naţional Economic ,,Theodor  Costescu’’, Drobeta Turnu Severin.

 

 

 

 

 

Drd. Ing. Moisă Cristian

 

 

     Absolvent al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului, specializarea: Ingineria Produselor Alimentare.

     Studii postuniversitare în cadrul aceleiași universități, specializarea: Managementul Calității Produselor Alimentare.

     În prezent sunt doctorand cu bursă la forma de învățământ cu frecvență la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara.

 

 

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET