Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Drd. Ing. Moisă Cristian

Drd. Ing. Moisă Cristian – Asistent Cercetare

 

Absolvent al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului, specializarea: Ingineria Produselor Alimentare.

Studii postuniversitare în cadrul aceleiași universități, specializarea: Managementul Calității Produselor Alimentare.

În prezent sunt doctorand cu bursă la forma de învățământ cu frecvență la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara.Dr. Mirela Sarbu (nascuta Galusca)

Dr. Mirela Sarbu (nascuta Galusca) –Cercetator Stiintificla National Institute for Research and Development in Electrochemistry and Condensed Matter Plautius Andronescu 1, RO-300224 Timisoara, Romania

Am venit dintr-un oras mic la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, care mi-a oferit sansa de a aprofunda cunostiintele pana inspre elita. Inca din anul III de studiu am fost cooptata intr-o echipa de cercetatori internationala, echipa care m-a format la cel mai inalt nivel al cercetarii moderne, ajungand eu insami sa am recunoasterea internationala a proiectelor la care am lucrat. Mi-a oferit sansa de a lucra cu cele mai prestigioase Universitati din lume, in cele mai bine dotate laboratoare si cu cei mai bine pregatiti cercetatori, formandu-ma prin schimbul de experienta a fi eu insami un formator pentru cei care au inclinatii spre necunoscut. Nimic din ceea ce sunt nu as fi dobandit daca as fi ales spre indrumare o alta Universitate!

 

Licenta: Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului, sectia Biotehnologii Industriale, 2004-2009

Master: Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului, Sectia Ingineria Alimentara si Mediu Inconjurator, 2009-2011

Doctorat: Universitatea de Vest Timiosoara, Specializarea Fizica, 2012-2015

 

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET