Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Permisul european de conducere a computerului (ECDL) este recunoscut la nivel european şi internaţional ca un standard care demonstrează abilităţile deţinătorului respectiv competentele acestuia în vederea angajării lui.

Permisul european de conducere a computerului (ECDL) atestă faptul că deţinătorul a promovat 7 module: un test teoretic care evaluează conceptele de bază ale tehnologiei informaţiei şi şase teste practice care evaluează competenţa de bază a deţinătorului în utilizarea unui computer personal şi în folosirea aplicaţiilor întâlnite în activităţile curente:

  • Utilizarea computerului şi organizarea fişierelor (Windows);
  • Procesare de text (Word);
  • Calcul tabelar (Excel);
  • Baze de date (Acces);
  • Prezentări (Power Point);
  •  Informaţie şi comunicare (Internet explorer şi Outlook).

Pentru cele 7 examene, candidatul trebuie să achiziţioneze un Card de Aptitudini ECDL de la Centrul de atestare acreditat nr. 180 al Universităţii "Aurel Vlaicu" din Arad. Pe acest Card de aptitudini ECDL (o "foaie matricolă") sunt trecute rezultatele celor şapte examene.

Cursurile de pregătire respectiv examinările sunt organizate de către Centrul de atestare acreditat nr. 180 al Universităţii "Aurel Vlaicu" din Arad periodic în funcţie de numărul de candidaţi înscrişi. Dacă doriţi mai multe informaţii sau doriţi să vă înscrieţi în următoarea grupă de cursanţi vă rugăm să ne contactaţi.

Pentru informaţii şi-sau înscrieri selectaţi opţiunea "ECDL" la  CONTACT.

Nu uitaţi sa precizaţi următoarele date contact:

Adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon

şi ce vă interesează:  cursuri, examinare, taxe, alte informaţii

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET