Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

La solicitarea clienţilor noştri, precum şi  a colaboratorilor  noştri, dar şi pentru a veni în întâmpinarea elevilor aflaţi în ultimul  an de învăţământ vă comunicăm lista săptămânală de locuri de muncă din  judeţul Arad.

 Totodată, în cadrul sustenabilitatii proiectului cu ID 91816, "  Cercetarea si prognozarea pietei muncii din vestul Romaniei.  Evidentierea somajului neinregistrat din judetul Arad", comunicăm lista  locurilor de munca declarate vacante de angajatori  beneficiarilor  proiectului.

Aceasta se gaseste şi pe site-ul institutiei: www.arad.anofm.ro

respectiv pe site-ul proiectului: www.somajvest.ro


Anunt angajare


Bursa locurilor de muncă, pe 14 aprilie

AJOFM Arad organizează  Bursa generală a locurilor de muncă în data de 14 Aprilie,  la Atrium Mall Arad, calea Aurel Vlaicu nr. 10 – 12  etaj 1, cu începere de la orele 9 :00.
Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, având drept obiectiv creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se vor întâlni în mod direct cu angajatorii și vor lua contact cu cerințele agenților economici precum și cu oferta de locuri disponibile.
De asemenea acţiunea urmăreşte informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă  cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare.

 

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET