Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Săptămâna Altfel 2017 - Goldiș

Colegiul Naţional „Vasile Goldiş” Arad, a participat la activităţile propuse de facultăţi ale Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad în această săptămână. Elevii claselor a XI-a B şi a XI-a C, alături de prof. Petronela Ioja, au vizitat Centrul de cercetare a universităţii, remarcând dotarea cu aparatură de ultimă generaţie. Fiind clase cu specific real, au vizitat Facultatea de Ştiinţe Exacte, astfel, elevii au luat parte la o interesantă lecţie de MathCad, prezentată de d-nul Prof. Univ. Dr. Octavian Cira, ca apoi să pătrundă în lumea informaticii alături de d-nul Prof. Univ. Dr. Valeriu Beiu. Prezentările au stârnit curiozitatea elevilor de a afla cât mai multe în domeniile prezentate.


Săptămâna Altfel 2017 -Pedagogic

"Inteligenta artificiala, încotro?" - activitate organizată de Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, Facultatea de Stiinte Exacte. Moderator Prof. Univ.Dr. Valeriu Beiu

Facultatea de Științele Educației, Asistență Socială și Psihologie au prezentat următoarele teme:

 1. Conf. univ. dr. Camelia Bran –“Copil ca tine sunt şi eu! Participarea tinerilor prin educaţie nonformală”

2. Lect. univ. dr. Dana Bălaş-Timar - “Identităţi online, efectele Cyberbully-ing-ului

3. Conf. univ. dr. Alina Costin - “Creşterea interesului tinerilor arădeni privind implicarea socială”

Participanţi: elevi şi profesori de la Colegiul National “Preparandia - Dimitrie Tichindeal".


Săptămâna Altfel 2017 - Colegiul Economic Arad

Elevii unei clase a XI a a liceului  insotiti de d-le profesoare Ema Mosescu si Roxana Farcas au petrecut o zi frumoasa impreuna cu studentii din anul lII IMAPA a Facultatii de Inginerie   Alimentara,Turism si Protectia  Mediului în Laboratorul de Gastronomie.
Coordonati de d-le sef lucrarii Anca Dicu si Claudia Muresan,elevii si studentii au realizat cateva preparate culinare pe care la final   le-au si degustat si de care au fost deosebit de incantati.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET