Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Facultatea de Ştiinţe Exacte

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Facultatea de ştiinte Economice


Sesiunea internationala de comunicari stiintifice studentesti a Facultatii de Inginerie din cadrul Universitatii "Aurel Vlaicu" din Arad


„Gala Studenților din România”

Uniunea Studenților din România este o organizație umbrelă, la nivel național, pentru 100 de asociații studențești și de tineret din 17 centre universitare. Scopul statutar al federației este acela de a reprezenta, promova și apăra drepturile studenților, în raport cu actorii relevanți la nivel național, în special cu Ministerul Educației Naționale, Ministerul Tineretului și Sportului, Parlamentul, Guvernul, Președinția României, precum și Municipalități și Universități.

Excelența în educație va fi premiată de către Uniunea Studenților din România (USR) în cadrul proiectului „Gala Studenților din România”, eveniment găzduit de Academia de Studii Economice din București pe data de 31 martie 2016 în Aula Magna.

Ediția de anul acesta dorește să aducă în prim plan performanța în educație și să sublinieze importanța stimulării studenților care excelează în domeniile pe care le studiază, conturând deopotrivă un proiect de tradiție al cărui principal obiectiv să fie aprecierea și respectarea valorilor.
În urma consultării cu instituțiile de învățământ superior dar și cu mediul antreprenorial Uniunea Studenților din România va premia în cadrul evenimentului studenți care excelează în unul din următoarele domenii: IT și științe exacte, Economie, Finanțe-Bănci și Contabilitate, Științe ale naturii, Antreprenoriat, Științe sociale, Inginerie, Medicină, Sport și arte, Drept.

Mai multe informatii privind înscrierea, criteriile selecție și evaluare, componența comisiei de evaluare dar și aspecte legate de agenda evenimentului gasiți pe accesând www.uniunea.ro/GSR

AIWO 2013

Pe data de 17 decembrie s-a lansat comptitia AI Olympics, prin proba de concurs Crafting Quest 3 (CQ3). CQ3 este un concurs pentru echipe de pana la 3 studenti, ce au ca obiectiv sa dezvolte un sistem de agenti autonomi, capabil sa stranga resurse, sa construiasca artefacte si sa lupte impotriva agentilor celorlalti jucatori.

Competitia ofera echipelor de studenti sansa sa isi evalueze solutiile, in mod anonim, impotriva celorlalte echipe inscrise in concurs. In urma unei runde de calificari (16 februarie), echipele clasate pe primele 8 pozitii vor fi invitate in finala la AIWO 2013 (Bucuresti, 23 februarie).

Castigatorii vor fi premiati cu:

  • 1500€ premiul I
  • 900€ premiul al II-lea
  • 600€ premiul al III-lea

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul competitiei.

Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti, perioada 2010-2013

Organizator principal: AFER

Olimpiadă de matematică online

 

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET