Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

UAV: Dialog structurat cu TINErii

7 februarie 2018

Dialog structurat cu TINErii, a fost un eveniment activ, desfășurat miercuri, 7 februarie, la sediul Rectoratului UAV, intre studentii Universitatii “Aurel Vlaicu” din Arad! Organizat la nivel national de Uniunea Studentilor din România, Forumul Tinerilor din Romania, iar la nivel local de Liga Studentilor din Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad, cu sprijinul Universitatii “Aurel Vlaicu” din Arad.


Vicepreşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Dezvoltarea României, Liviu Beşleagă a vizitat Universitatea” Aurel Vlaicu” din Arad

9  februarie 2018

Liviu Beşleagă, Vicepreşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Dezvoltarea României a vizitat Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.Aradul fiind un  puternic centru economic, cu o zonă industrială foarte bine dezvoltată,  are o mare capacitate de absorbţie a forţei de muncă.


International Workshop on Facilitating Nonviolent Online Behavior

9  februarie 2018

Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială împreună cu partenerii Universitatea Uludag din Turcia, asociatia A.C.S.E.S.O. din Gran Canaria și Centrul neuropsihiatric CNP St. Martin din Belgia, au organizat Workshop-ul International Facilitating Nonviolent Online Behavior.


O nouă acţiune umanitară la UAV

9  februarie 2018
Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Social, din cadrul  Universităţii  „Aurel Vlaicu”  din Arad, reprezentată prin lector universitar doctor Alina Breaz a organizat o nouă acţiune umanitară împreună cu studenţii.

UAV: STUDENT LOVE ON ICE

14  februarie 2018

Cu prilejul ZILEI ÎNDRĂGOSTIȚILOR Liga Studenților Universității Aurel Vlaicu a organizat o seară de duminică electrizantă pe patinoar


Workshop Prevenirea comportamentelor agresive de tip bullying în mediul educațional și online - Dezbatere și joc de rol

14  februarie 2018
Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială împreună cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, au organizat Workshop-ul Prevenirea comportamentelor agresive de tip bullying în mediul educațional și online - Dezbatere și joc de rol

Săptămâna duhovnicească a studenţilor teologi şi a dascălilor de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V.  Felea”Arad

20  februarie 2018

Facultatea  de  Teologie Ortodoxă „Ilarion V.  Felea”Arad, alături de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop dr. Timotei Seviciu a participat  la slujba Canonului celui Mare de la capela Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad.


Peste 300 de judoka la Naţionalele U18 din sala UAV. Un titlu naţional şi un bronz, în palmaresul Aradului!

26  februarie 2018

La finala Campionatului Naţional de judo U18, ce a avut loc la Arad, au fost prezenţi 322 de sportivi de la 56 cluburi din tara. Aradul a avut în concurs sportivi de la CSŞ Gloria, CSM, CSUAV, Pecica, Ghioroc, Zerind şi Nădlac. Titlu naţional l-a cucerit David Nagy, la categoria +90kg. Medalia de bronz i-a revenit Carlei Dragomir, la categoria 40 kg. De asemenea locul 5 l-au ocupat Roxana Iosub, Cristian Brînda şi Larisa Halic, în timp ce Davod Turc şi Radu Stana s-au clasat pe poziţia a VI-a. 1 februarie 2018

Pomenirea Sfinților Ierarhi Vasile, Grigorie și Ioan, a constituit și anul acesta prilej de sărbătoare pentru școlile teologice din eparhia Aradului, ca de altfel pentru toate școlile teologice din cuprinsul Patriarhiei Române.

Dumnezeiasca Liturghie a fost săvârșită de către Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Timotei al Aradului, în Catedrala Veche, fiind precedată de slujba Utreniei. Din soborul slujitorilor au făcut parte: Pr. Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, decanul Facultății de Teologie, Pr. Prof. Pompiliu Gavra, directorul Seminarului Teologic din Arad, Pr. Conf. Univ. Dr. Teofan Mada, vicar administrativ, Protos. Lect. Univ. Dr. Iustin Popovici, consilier cultural, Arhid. Asist. Univ. Drd. Tiberiu Ardelean, inspector eparhial, precum și ceilalți profesori ai facultății și seminarului.


Galerie foto26 februarie 2018

Urmând tradiţia consacrată deja la Facultatea de Teologie „Ilarion V. Felea”, prima săptămână din Postul cel Mare este săptămâna duhovnicească a studenţilor teologi şi a dascălilor acestei instituţii teologice. În acest sens, în Paraclisul studenţilor din curtea Facultăţii, pe lângă programul liturgic obişnuit al dimineţilor din Postul Mare, care cuprinde săvârşirea miercurea şi vinerea a Liturghiei Darurilor Înaintesfinţite, în fiecare dintre serile acestei săptămâni a fost săvârşită rânduiala Pavecerniţei celei Mari împreunată cu cât o parte a Canonului celui Mare de pocăinţă al Sfântului Andrei Criteanul, aşa cum prevede rânduiala liturgică a Triodului.


Galerie foto

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET