Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad


31 ianuarie 2018

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad,  prin Facultatea  de  Teologie Ortodoxă „Ilarion V.  Felea”Arad,  a desfăşurat un colocviu cu tema ,,Biserica și școala în viața și scrierile Sfinților Trei Ierarhi”


Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, prezentă la Campionatul Naţional  Universitar de Atletism – Sală, la Bacău

26 ianuarie 2018

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, prin Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, reprezentată de 2 studenţi din anul I de studii universitare de licenţă, în perioada 26-28 ianuarie 2018, au participat la Bacău, la Campionatul Naţional Universitar de Atletism Sală, organizat de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.


Sfântul Maxim Mărturisitorul prăznuit de profesorii şi studenţii Facultății de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea” din Arad

21 ianuarie 2018

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, prin Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V.  Felea”Arad,  l-au prăznuit pe Sfântul Maxim Mărturisitorul, unul dintre ocrotitorii spirituali ai Paraclisului din curtea facultății.


Acţiune umanitară la UAV

20 ianuarie 2018

Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Social, din cadrul  Universităţii  „Aurel Vlaicu”  din Arad, reprezentată prin lector universitar doctor Alina Breaz a organizat o acţiune umanitară împreună cu studenţii.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET