Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

7-10 iunie 2018

În zilele de 7-10 iunie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, o delegație a Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad, a participat la lucrările celui de-al 6-lea Simpozion al Asociației Internaționale a Dogmatiștilor Ortodocși (IAODT), care s-a desfășurat la Balamand, în Liban. Din delegație au făcut parte: Pr. Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, Decanul Facultăţii,  Pr. Prof. Univ. Dr. Ioan Tulcan, Vicepreşedinte al Asociaţiei și Pr. Lect. Univ. Dr. Filip Albu, în calitate de Secretar al acestei Asociaţii Internaţionale.

Această manifestare s-a desfășurat sub înalta binecuvântare a Preafericitului Părinte Ioan al X-lea, Patriarhul Antiohiei și al întregului Orient, în organizarea Facultății de Teologie Ortodoxă Sfântul Ioan Damaschinul din cadrul Universității din Balamand și a Asociației Internaționale a Dogmatiștilor Ortodocși. Tema acestei întâlniri a fost înscrisă sub genericul Eshatologia în viziunea Teologiei Ortodoxe.

Galerie fotoInterculturalitatea în lumea contemporană  

16 iunie 2018

Participanți: 13 studenți de la programul postuniversitar de psihopedagogie, nivelul II și o studentă de la masterul Politici și Strategii ale Formării Competențelor pentru Cariera Didactică, anul I.
Activități: la întrebările cheie asupra interculturalității, inserate de moderator (prof. dr. habil. Dorin Herlo) pe foaia de flipchart a fiecărei grupe – „Ce înţelegeţi prin educaţie interculturală şi ce importanţă are în arealul nostru?”, „Care sunt dificultăţile, provocările şi beneficiile învăţării interculturale?”, „Ce resurse există şi ce resurse sunt necesare pentru implementarea reală a învăţării interculturale în arealul nostru?”, „Ce rol veţi juca în educaţia interculturală a zonei în următorii 20 de ani?” – participanții au fost invitați să răspundă, grupați câte trei sau patru, timp de 10 minute, apoi să treacă la o altă masă, la o altă întrebare... până la încheierea parcurgerii tuturor întrebărilor, după metoda World Café!

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET