Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Conferința "Alege Viitorul"

Peste 300 de studenţi, au luat cu asalt Conferinţa  „Alege Viitorul”. Organizată de Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, împreună cu Liga Studenţilor, Departamentul Alumni şi Erasmus +, conferinţa a adus în faţa studenţilor de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, opţiunile pentru viiloarea lor carieră. Cu toate că privin din ani diferiţi şi specializări diferite, studenţii au intrat în contact cu numeroasele oferte de muncă sau de studiu, puse la dispoziţie gratuit de universitatea arădeană. „Suntem deosebit de încântaţi că studenţii noştri se interesează de cariera lor chiar din primul an de studiu. Prin departamentele noastre de specialitate, punem la dispoziţia tuturor sutudenţilor, în mod gratuit, toată consultanţa şi informaţiile de care au nevoie în alegerea carierei şi în găsirea unui loc de muncă” a declarat rectorul UAV Arad Prof. Univ. Dr. Ramona Lile.

          La Conferinţa „ Alege Viitorul” au fost de asemenea prezenţi prorectorul UAV Prof. Univ. Dr. Ing. Alexandru Popa care i-a îndemnat pe studenţi să nu ezite când vine vorba de alegerea carierei. „Cunoştinţele dobândite de studenţi în timpul anilor de studii, îi va ajuta în alegerea unui loc de muncă. Faptul că au făcut primul pas, arată că sunt conştienţi şi îşi doresc să facă o alegere cât mai bună” a arătat Prof. Univ. Dr. Ing. Alexandru Popa.

Tot în cadrul conferinţei, Prorectorul UAV Conf. Univ. Dr. Teodor- Florin Cilan le-a prezentat studenţilor oportunităţile pe care le au. Proiectele dezvoltate de Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, pot reprezenta o rampă de lansare pentru cei dornici de implicare. „Prezenţa studenţilor într-un număr atât de mare arată clar dorinţa lor de implicare. Noi am dezvoltat programe şi proiecte, prin care, studenţii se pot implica. Prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, putem ajuta tinerii să îşi realizeze un CV, putem să-i punem în legătură cu companiile şi putem să le asigură programe de practică în cele mai mari companii din vestul ţării” a subliniat Conf. Univ. Dr. Teodor Cilan.

Articolul a fost publicat în: 13 October 2018, 03:00.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET