Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Ministrul Educație în vizită la UAV

Ministrul Educației, Pavel Năstase, a vizitat Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și a participat la o întâlnire cu cadrele didactice și studenții universității arădene de stat. A fost întâmpinat de către rectorul universității prof.univ.dr. Ramona Lile împreună cu echipa din conducerea UAV care l-a însoțit pe distinsul invitat prin laboratoarele și centrele de cercetare din  Complexul M.

În discursul său, susținut în sala festivă a UAV, în fața corpului academic, al studenților, parlamentarilor, reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean și ai administrației publice locale și centrale, ministrul Pavel Năstase a apreciat evoluția și dinamica universității arădene. Domnia sa a remarcat spectrul larg de specializări din oferta educațională a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, menționând că este una dintre cele mai comprehensive universității din România.

        La încheierea vizitei, rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile i-a mulțumit Ministrului Educației pentru vizită, înmânându-i diploma de excelență şi placheta Universității "Aurel Vlaicu” și l-a asigurat pe înaltul demnitar de forța acestei universități tinere care  „chiar dacă nu are o tradiție lungă în spațiul universitar românesc, s-a remarcat prin dinamică și prin eforturile de a pune bazele unor instituții de cercetare la un nivel cât mai înalt” a punctat rectorul UAV.

Articolul a fost publicat în: 15 May 2017, 00:54.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET