Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.


Deschiderea noului an universitar la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Deschiderea noului an universitar la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Sâmbătă 28 septembrie, de la orele 10.00, în Corpul M (Micălaca) al Universității „Aurel Vlaicu” va avea loc festivitatea de deschidere a anului universitar 2019-2020. Sunt invitați studenții celor nouă facultăți ale UAV, părinții, arădenii, toți cei care vor să participe la una din cele mai importante momente ale anului universitar.

„Îi invit pe toți, cu drag, să fie alături de noi la această ceremonie care marchează începutul anului universitar. Un început pe care pornim cu încredere, cu poftă de muncă, cu speranța că ne va aduce noi bucurii, realizări și performanțe în plan academic și social” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

East meets West

Universitatea Aurel Vlaicu Arad este partener!
 Universitatea Aurel Vlaicu Arad, este partener al CS SEISHI BUDO Arad împreună cu alte instituții, în organizarea evenimentului "East meets West. Festival of arts. Acest eveniment se va desfășura în perioada 27-29 octombrie 2019.  
       Activitățile specifice festivalului - tradiții, artă, cultură romano-japoneza - se vor desfășura pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, zilnic de la ora 17, iar seminarul de ju-jitsu și arte martiale, se va desfășura în sala de sport "Mihai Botez" a Universității Aurel Vlaicu Arad.        
      La acest seminar vor fi prezenți invitați din: Japonia, SUA, Rusia, România. Arădenii sunt așteptați la acest festival unic și inedit.

   

"NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI” 2019

„NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI” 2019 – municipiul Arad

Noaptea Cercetătorilor Europeni

se înscrie în seria evenimentelor Marie Curie

și își propune să arate publicului larg ce înseamnă să fii cercetător

și cât de interesantă poate fi munca de cercetare.

*

Primul eveniment Noaptea Cercetătorilor Europeni a fost organizat în 2005

şi a atras până acum peste 1,5 milioane de vizitatori.

Evenimentul oferă oamenilor de ştiinţă şansa de a intra în legătură cu publicul, iar vizitatorilor şansa de a descoperi universul ştiinţei

şi oamenii din spatele experimentelor.

​*

Proiectul se adresează minţilor curioase și tinerilor

care doresc să înceapă o carieră în cercetare,

oferind o mare varietate de activităţi ştiinţifice şi educative.

*

În data de 27 septembrie 2019, cu începere de la ora 17,00Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Inspectoratul Şcolar Arad, Atrium Mall şi partenerii, invită toţi Arădenii şi nu numai, să ia cu asalt, de la mic la mare, centrul comercial Atrium Mall (zona Info, lângă lift), pentru a lua contact cu lumea fascinantă a ştiinţei şi cercetării, care vine să-şi dezvaluie „secretele” într-un mediu prietenos şi într-o atmosferă relaxantă.

Cercetători mici sau mari, îşi propun să prezinte o parte din munca lor către publicul larg, prin intermediul unor experimente ştiinţifice dar şi prezentând unele aparate, metode sau tehnologii care au schimbat sau pot îmbunătăţi viaţa noastră cotidiană. Toate aceste activităţi vor fi pigmentate din oră în oră de activităţi de divertisment, realizate de creatorii de frumos (muzică şi dans). Invitat special: Sara Gheorghe – care va avea o reprezentatie speciala de percuţie (marimba şi tobe).

Astfel, între orele 17°° şi 22°°, organizatorii şi partenerii noştri vă vor uimi cu următoarele activităţi:

A) Organizatori:  1. UNIVERSITATEA "AUREL VLAICU" DIN ARAD

                               2. INSPECTORATUL ŞCOLAR  JUDEŢEAN ARAD

                               3. ATRIUM MALL ARAD

 

B) Parteneri locali:  1. PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ARAD,

                                   2. CONSILIUL JUDEŢEAN ARAD

                                   3. CENTRUL CULTURAL JUDEŢEAN ARAD


Universitatea Aurel Vlaicu din Arad anunţă organizarea unei proceduri de selecţie pentru identificarea unui potențial partener și încheierea unui Acord de Parteneriat

Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, anunţă organizarea unei proceduri de selecţie pentru identificarea unui potențial partener și încheierea unui Acord de Parteneriat cu o entitate de drept privat, în vederea depunerii unei cereri de finantare in cadrul Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020: Axa prioritară 6: , Prioritatea de investiții 10.iv , Obiectivul specific 6.13.

In acest sens puteti descarca urmatoarele documente:

  1.  Anuntul selectie parteneri
  2. Raport privind rezultatul
  3.  Anuntul selectie parteneri
  4.  Procedura de selectie parteneri 

Continua înscrierile la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Absolvenții de liceu și cei de facultate sunt așteptați din data de 02 septembrie și până în data de 11 septembrie să se înscrie pentru continuarea studiilor la una din cele 9 facultăți ale Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Sesiunea  de înscrieri se desfăşoară la sediul rectoratului UAV din  B-dul Revoluției, nr. 77, la comisiile de admitere ale facultăţilor, cu excepția Facultății de Teologie unde înscrierea se face la adresa: str. Academia Teologică, nr. 9, AradÎnscrierile se pot face de luni până vineri între orele 9.00 -17.00 iar sâmbătă şi duminică între orele 9.00-13.00.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET