Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Admiterea pentru anul universitar 2015-2016

Începând cu data de 13 iulie şi până pe 27 iulie la UniversitateaAurel Vlaicu” vor avea loc înscrierile la toate specializările oferite de cele 9 facultăţi ale universităţii.
Admiterea se va face luându-se în considerare media la bacalaureat, Universitatea de stat arădeană dispunând de aproximativ 2000 de locuri pentru licenţă, dintre care 500 bugetare. De asemenea pe lângă cele 38 de programe de licenţă UAV oferă şi 22 de programe de master, plus studii universitare de doctorat.
Şi o precizare necesară: la facultăţilr vocaţionale, adică la teologie, la educaţie fizică şi sport şi la design se vor da şi probe de aptitudini.
Pentru informaţii suplimentare tinerii pot accesa site-ul universităţii: www.uav.ro sau se pot informa la sediul rectoratului (B-dul Revoluţiei-77).
„Admiterea reprezintă elementul fundamental în existenţa unei instituţii, a universităţii noastre, desigur, şi ne aflăm acum în pragul admiterii, de fapt avem două sesiuni de admitere, sesiunea de admitere din iulie şi o sesiune în septembrie şi îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să vină la UAV. Facem precizarea că avem atât locuri cu taxă, cât şi locuri bugetare ( cu cele mai mici preţuri din România), aşa că îi aşteptăm pe absolvenţii din acest an la Universitatea noastră, cum de altfel îi aşteptăm şi pe cei din anii precedenţi”, a precizat prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, director al şcolilor doctorale a UAV.
UniversitateaAurel Vlaicu” pentru anul universitar 2015 - 2016 va începe înscrierea pe 13 iulie, când absolvenţii din anul acesta cât şi cei din anii precedenţi sunt aşteptaţi la toate cele 9 facultăţi. Avem o ofertă variată, avem foarte multe specializări, iar pentru facultăţile vocaţionale: design, educaţie fizică şi sport şi teologie vor fi probe suplimentare”, a punctat în încheierea conferinţei de presă rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.

Sursa: arq.ro (Ana Maria)

Articolul a fost publicat în: 2 July 2015, 05:22.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET