Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

„Adolescenţa şi provocările scrisului”

Concursul „Adolescenţa şi provocările scrisului”, organizat de către Facultatea de ştiinţe Umaniste şi Sociale a UAV împreună cu Inspectoratul Judeţean Arad a ajuns în acest an la cea de a III - a ediţie şi a fost inclus în calendarul concursurilor interdisciplinare ale Ministerului Educaţiei Naţionale.
„Felicitări colegior din facultate şi, în acelaşi timp, felicitări Inspectoratului Şcolar, doamnei prof. Diana Achim, inspectorul de limba română, care printr-o prestaţie riguroasă şi profesionistă demonstrează că există un singur învăţământ, învăţământul de calitate”, a punctat în încheierea conferinţei de presă Preşedintele Cons. Academic al UAV, prof. univ. dr. Lizica Mihuţ.
„Sperăm ca şi la această ediţie să avem o participare cât mai bună, atât din judeţul Arad, cât şi din întreaga ţară”, a completat şi rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.
„Am conceput concursul cu acest titlu gândindu-ne că şi pentru tânărul de azi adolescenţa este vârsta marilor întrebări”, s-a confesat prof. univ. dr. Florica Bodiştean.
„Elevii care au participat la primele două ediţii deja ne întreabă dacă acest concurs continuă, aşa că avem aşteptări mari şi în acest an”, a concluzionat prof. Diana Achim.
Ana Maria
Sursa: www.arq.ro

Articolul a fost publicat în: 13 February 2015, 05:09.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET