Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

„Akademos”, o investiție în calitate

„Akademos”, o investiție în calitate

ARAD. Investiția Universității „Aurel Vlaicu”,hotelul Akademos, inaugurată recent în prezența invitaților universității arădene de stat va deveni cu siguranță un punct de reper pe harta hotelurilor arădene. Despre momentul inaugurării am scris în cotidianul nostru, acum vom reveni cu câteva detalii legate de noul hotel al Aradului. Clădirea, aflată la momentul preluării de către universitatea, într-o fază avansată de degradare, a fost reabilitată complet. „Au fost 14 camere și acum avem 34 de camere care, datorită ingeniozității proiectanților, sunt diferite una de cealaltă, fiecare are propriul ei stil, dispunerea mobilierului diferă de la o cameră la alta ceea ce anulează orice monotonie, atât de obișnuită în majoritatea spațiilor de cazare. Singurul lucru comun e calitatea. Atât mobilierul cât și finisajele sunt de o calitate excepțională. E singurul lucru de la care nu am făcut rabat” a menționat președintele UAV, Lizica Mihuț. „Hotelul Akademos este una din investițiile majore ale universității noastre, peste 2 milioane de euro, și ne bucurăm că am reușit să o finalizăm chiar în aceste vremuri de criză economică” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Camerele sunt tip single, double și apartamente. Hotelul mai dispune de un restaurant (capacitatea de 204 locuri) cu terasa interioară și o berărie la demisol. De asemenea sala de mic dejun poate fi transformată în sală de conferințe, la o capacitate de 60-80 de locuri. JA-M.A.

Casa Alumni

Hotelul nu va fi doar un simplu spațiu de cazare pentru turiști ci va fi și „Casa Alumni”, locul de unde vor fi contactați, unde vor fi primiți, cei care au fost cândva studenți ai universității arădene de stat.

Hotelul este situat în Piața Reconcilierii FOTO:JA

Articolul a fost publicat în: 15 March 2013, 05:00.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET