Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Artiştii germani expun la UAV

Artiştii germani expun la UAV

Sursa: Jurnal aradean, 23 noiembrie 2011, an XXIII, Nr.6451

FotoClubPro Arad a organizat o expoziţie de fotografie în Complexul M al Universităţii "Aurel Vlaicu"

ARAD. Evenimentele bune se întâmplă întotdeauna în locurile care promovează calitatea şi profesionalismul. Un asemenea eveniment a avut loc ieri, la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad în generosul spaţiul al Complexului M unde au fost vernisate lucrările de fotografie ale unor cunoscuţi artişti germani, membrii Deutscher Verband fur Fotografie (DVF). Studenţi, cadre didactice, amatori de fotografie dar şi profesionişti în arta fotografică au venit ieri pentru a admira lucrările artiştilor germani. "Ne bucurăm că avem ocazia de a le oferi artiştilor fotografi o bucăţică din spaţiul UAV pentru promovarea unor lucrări excepţionale care vor putea fi admirate de toţi studenţii noştri şi de cei care vor vizita spaţiul Complexului M în următoarea perioadă. Un exerciţiu de estetică vizuală, de admiraţie la care îi invit pe toţi cei care iubesc arta fotografică" a recomandat expoziţia rectorul UAV, prof.univ.dr. Lizica Mihuţ.

Expozanţi şi organizatori

FotoClubPro Arad este iniţiatorul acestui eveniment iar meritul de a aduce în Arad lucrările unor cunoscuţi artişti fotografi germani revine în exclusivitate maestrului Francis Kelen, E FIAP care, datorită bunului său renume dobândit pe plan internaţional după mulţi ani de activitate fotografică a primit de la colegii germani, sub formă de împrumut şi în condiţii de gratuitate, ( poliţa de asigurare a coletelor cu lucrări este de ordinul miilor de euro) o colecţie de lucrări extrem de valoroase nu doar din punct de vedere artistic dar şi material. Merită văzută.JA-M.A.

expo

"UAV a promovat şi va promova întotdeauna calitatea şi profesionalismul" (Lizica Mihuţ)

Istoria artei fotografice

Maestrul Francis Kelen a punctat în discursul său cele mai importante momente ale istorie artei fotografice în Arad, o istorie la care şi el şi-a adus contribuţia şi care se scrie prin activitatea celor din cluburilor profesioniste arădene de fotografie.

expo7expo6 expo5 expo4 expo3 expo2 expo1

Articolul a fost publicat în: 22 November 2011, 23:52.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET