Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Au început înscrierile la UAV

Au început înscrierile la UAV

Sesiunea I de înscrieri a început pe 15 iulie şi va ţine până pe 5 august iar sesiunea a II-a va avea loc în perioada 9-25 septembrie.

ARAD. Absolvenţii de liceu sunt aşteptaţi să facă parte din marea familie a universităţii arădene de stat şi să aleagă una din specializările celor 9 facultăţi ale Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad. „Îi așteptăm pe absolvenții arădeni la universitatea noastră. Specializările, fie că sunt din domeniul științelor umaniste sau exacte, le asigură o pregătire de calitate în cei trei ani de licență.Au reușit să treacă cu bine de bacalaureat, lucru pentru care merită felicitați, și cu siguranța vor fi studenți merituoși” a punctat președintele UAV, prof.univ.dr. Lizica Mihuț. „Vor avea la dispoziție săli de clasă și laboratoare moderne, burse sociale și de merit, condiții excelente de cazare în căminul de 5 stele” a completat și rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Regulile admiterii

Admiterea pe locurile bugetare se va face pe baza mediei obținute la bacalaureat. În cazul în care sunt doi candidați cu aceeași notă, atunci se va face departajarea pe baza notei de la disciplina de profil. Singurele facultăți unde e necesară o probă eliminatorie sunt Facultatea de Design, Facultatea de Sport și Facultatea de teologie. Și cum orice act educațional trebuie corelat cu piața muncii, una din țintele UAV este ca studenții să se poată integra cât mai repede în câmpul muncii, să poată lua contact cu economia reală. „Orice act educațional trebuie să aibă o finalitate practică. Ceea ce încercăm să oferim studenților noștri este șansa de a se integra cât mai repede în câmpul muncii pe domeniul lor de specialitate. Și aici ne ajută proiectele derulate în cadrul UAV, care fac ca această tranziție să fie mult mai ușor de realizat” a subliniat președintele UAV. Proiectele crează cadrul pentru ca studenții să se specializeze în domeniul lor, și de multe ori le oferă șansa de a învăța de la colegii lor din universități europene, de a fi incluși în grupuri de cercetare. JA-M.A.

uav.com
Conducerea UAV anunță începerea înscrierilor FOTO:JA

Info

Înscrierile se desfășoară zilnic, inclusiv sâmbăta și duminica, la sediul central de pe Bulevardul Revoluției, lângă Palatul Administrativ. Orice informații pot fi solicitate la decanatele facultăților sau pot fi găsite pe site-ul universității.

Articolul a fost publicat în: 13 July 2013, 12:10.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET