Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Cursuri gratuite de limba chineză la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

O nouă serie de cursuri de limba chineză  se va desfăşura, începând cu data de 9 octombrie,  la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. De luni până vineri cei interesaţi să cunoască limba chineză pot participa în mod gratuit la orele organizate în clădirea rectoratului UAV, Bd. Revoluţiei, nr.77, in sala D9 de la parterul cladirii. Cursurile susţinute de către un profesor chinez se vor desfăşura după următorul program: luni între orele 17.00-19.00, miercuri între orele 16.00-18.00, joi între orele 17.00-19.00 şi vineri între orele 16.30-18.30.

Cei mici sunt iniţiaţi în limba chineză în fiecare marţi între orele 16.00-18.00. Toate cursurile se vor derula în sala 37 de la etajul II al clădirii.

„Ne bucurăm că şi anul acesta vom continua seria cursurilor gratuite pentru toţi cei interesaţi de limba şi cultura chineză. Sperăm ca de această oportunitate, pe care universitatea noastră împreună cu Institutul Confucius o creează, să beneficieze cât mai mulţi arădeni”, a declarat prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV.


Linkuri utile

Articolul a fost publicat în: 9 October 2017, 00:12.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET