Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Distincții pentru profesorii UAV

Distincții pentru profesorii UAV

ARAD. Șapte profesori ai Universității „Aurel Vlaicu” Arad, toți la Facultatea de Educație Fizică și Sport au fost premiați de către Societatea Științei Excelenței Umane și Sportului Universitar din România (SȘEUSU) cu Diploma de Recunoaștere Științifică pentru lucrările prezentate în cadrul Conferinței Științifice desfășurate recent la Arad. De asemenea, președintele SȘEUSU, prof. univ. dr. Ioan Lador, a ținut să menționeze în documentul adresat conducerii universității arădene de stat că felicită universitatea pentru excelenta organizare a conferinței „felicitări și mulțumiri pentru buna desfășurare și finalizare a competiției științifice la nivel instituțional, prin organizarea de excelență a Conferinței Științifice a Universității Aurel Vlaicu” se arată în document.

„Este o recunoaștere a valorii profesorilor de la universitatea noastră. Ne bucurăm că noua conducere, prin conf.univ.dr. Galea Ioan se bucură de aprecierea acestei prestigioase instituții a sportului universitar. Nu pot decât să îmi felicit colegii pentru activitatea lor” a declarat prof.univ.dr. Lizica Mihuț, președintele Consiliului Academic al UAV.

Premianții

Cei care au fost premiați sunt: prof.univ.dr. Andrei Vasile Liviu, conf,univ.dr. Galea Ioan, conf.univ.dr. Banciu Dan, lector univ. dr. Popa Lucian, lector univ. dr. Marconi Robert, asist. univ.dr. Șerban Ovidiu, asist.univ.dr Ardelean Viorel.

efs
Lizica Mihuț FOTO:JA

Articolul a fost publicat în: 27 November 2012, 23:34.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET