Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Echipă nouă la Liga Studenților UAV

Echipă nouă la Liga Studenților UAV

Din planurile de viitor fac parte evenimentele de succes ale LSUAV și multe proiecte adresate elevilor de liceu.

ARAD. O nouă conducere la Liga Studenților din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad după ce fostul președinte, Flavius Isac a încheiat cu viața de student. Dar rămâne alături de Ligă pentru a-i ajuta cu experiența acumulată în anii în care a condus LSUAV. „Am reușit să creăm evenimente care acum au intrat deja în tradiție și mă bucur că Liga Studenților este din ce în ce mai cunoscută printre tinerii arădeni”, a declarat Isac. Noul mandat a fost preluat de Cosmin Bahnean , student în anul III la Facultatea de Educație Fizică și Sport, care a primit votul unanim al studenților din Ligă.

Proiecte de viitor

Cel puțin trei mari evenimente de succes organizate de Liga Studenților UAV se regăsesc pe agenda noii conduceri: UNIFEST, Festivalul Național al Studenților (a XII-a ediție), Ghioroc Summer Fest (a III-a ediție) și Primăvara studențească. Primul, în ordine cronologică, este însă Student Love on Ice. Aflat la a II-a ediție evenimentul programat pentru duminică, 17 februarie, la Patinoarul din Arad are în program multă muzică, concursuri pentru îndrăgostiți, o adevărată petrecere pe gheață care a adunat în primele ediții sute de tineri.

Liceeni, ținta studenților

Viața studențească nu este însă doar pentru studenți. Elevii claselor a XII vor fi cooptați de către studenții UAV în diferite evenimente pentru a putea gusta puțin din atmosfera vieții de student. Cosim Banhean a detailat puțin „Elevii de liceu sunt în atenția noastră, vrem să organizăm întâlniri cu ei, să organizăm evenimente la care să participe și nu doar ca și simpli invitați ci să ne fie alături în organizarea lor. Vrem să le arătăm și partea frumoasă a vieții de student din cadrul universității noastre” a declarat Bahnean, noul președinte al LSUAV.

Noua conducere

Oana Gimon (vicepreședinte), Aga Claudia (secretar general), Andrea Bunaciu (dir. de imagine), Bara Emanuela (dep. Logistică), Horți Cosmina (dep. Cultură)și Bulz Viorel (dep. Sport).

5..uav123
Flavius Isac și Cosmin Bahnean FOTO:JA

Articolul a fost publicat în: 15 February 2013, 03:44.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET