Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Handbal pe plajă la Ghioroc

Pentru prima dată în zona de vest a țării au fost jucate meciuri de handbal pe plajă. Locul ales de organizatori a fost celebra  plajă de la Ghioroc unde șase echipe au demonstrat că se poate juca acest sport chiar și pe nisip.  Leu Giarmata, Unirea Sannicolau Mare din județul Timiș, HC Beldiman, CS Inoan. CS Chișineu Criș și CS Victoria Nădlac din județul Arad au intrat pe teren și au făcut spectacol. Meciurile au fost arbitrate de noile promovate arbitre internaționale Constantinescu Amalia și Lascu Iasmina.

Evenimentul a fost organizat  cu sprijinul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, al Ligii Studenților  UAV, al Primăriei Ghioroc și Academiei Olimpice Filiala Arad. Premierea a  fost făcută de către prof.univ.dr Ramona Lile, primarul Comunei Ghioroc Popi-Morodan Corneliu si secretarul Academiei Olimpice Filiala Arad, lect.univ.dr Marconi Roberto Gabriel.

„Ne bucură implicarea tinerilor în sport, fie că fac parte din echipele de sportivi sau din cele de organizatori. Universitatea „Aurel Vlaicu” a susținut și va susține întotdeauna sportul de performanță și vreau să îi felicit pe colegii mei de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, precum și pe studenții din Liga UAV pentru munca și dăruirea lor în organizarea acestui eveniment” a precizat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.


Articolul a fost publicat în: 17 July 2018, 04:32.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET