Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

UAV, apreciată de universităţi din Irak

ARAD. Două universităţi din Irak au răspuns pozitiv invitaţiei universităţii arădene de stat de a stabili acorduri de coooperare pe diferite domenii de studiu. O colaborare a cărei prime contacte au fost stabilite în timpul vizitei în Irak a conducerii Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad.

Preşedintele UAV, prof.univ.dr. Lizica Mihuţ şi rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile au făcut parte din delegaţia Consiliului Judeţean Arad în provincia Duhok. Au fost stabilite acorduri de colaborare cu Institutul Politehnic din Duhok şi Universitatea din Nawroz

„Ne bucurăm că invitaţia noastră adresată celor două instituţii de învăţământ superior au avut un răspuns atât de prompt. Aşteptăm ca delegaţia irakiană să ne onoreze cu prezenţa la Arad şi să stabilim cu exactitate care vor fi paliere pe care vom începe colaborarea” a punctat preşedintele UAV, Lizica Mihuţ.

„Promptitudinea răspunsului ne onorează şi cu siguranţă prezenţa la Arad a celor două delegaţii va însemna, sperăm noi, începtul unei lungi şi fructuoase colaborări”, a subliniat rectorul UAV, Ramona Lile.

O colaborare care va aduce un plus de câştig studenţilor UAV şi cadrelor didactice pentru că se intenţionează dezvoltarea unui program de mobilităţi între studenţii arădeni şi cei irakieni precum şi cadrul unui schimb de experienţă între profesori. JA-M.A.

euro2
O vizită de succes pentru UAV FOTO:JA

Articolul a fost publicat în: 14 July 2013, 23:50.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET