Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Să fii bursier de la UAV în China

Paula Gheorghina, prima bursieră arădeană, trimisă de UniversitateaAurel Vlaicu” şi care studiază pe o perioadă de cinci ani în China, s-a întors în vacanţă la Arad.
Plecată imediat după absolvirea Liceului Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal”, ca de altfel şi colega ei Ardelean Ancuţa, arădeanca studiază la Universitatea din Beijing limba şi civilizaţia chineză.
„Am ales China pentru că mi se pare o oportunitate extraordinară, pentru că este o lume nouă, un univers diferit şi, cu siguranţă limba chineză va deveni tot mai importantă”, ne-a relatat fosta elevă de la PEDA.
„O experienţă specială, iată două burse în China şi care se adaugă celorlalte burse, căci în curând vor pleca alţi 12 tineri în perioada 9 martie - 3 iulie”, a precizat Preşedintele Consiliului Academic al UAV, prof. univ. dr. Lizica Mihuţ.
„S-a întors în vacanţa de după primul semestru bursiera noastră Paula Georghina, care studiază la Universitatea din Beijing şi a venit să-i încurajeze pe tinerii ce doresc să studieze la universităţi din China”, a completat rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.
Ana Maria
Sursa: www.arq.ro

Articolul a fost publicat în: 8 February 2015, 05:00.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET