Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Simpozion Internaţional de Matematică la UAV

Cel de al 13-lea Simpozion Internaţional „Geometric Function Theory and Applications” va avea loc, anul acesta, în Arad, la Universitatea „Aurel Vlaicu” în perioada 3 -6 august. Profesori universitari din Romania, Turcia, Serbia vor fi prezenţi la Arad timp de 4 zile pentru a conferenţia pe temele puse în dezbatere.  Partenerul universităţii arădene de stat în organizarea acestui eveniment este  Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Sunt invitaţi pentru a susţine lucrări în plen  Melike Aydogan de la Universitatea Isik University din Turcia, Ion Chitescu de la Universitatea din Bucuresti,  Maslina Darus  de la Universitatea Kebangsaan din Malaysia, Milutin Obradović de la Universitatea din Belgrad din Serbia,  Ciprian Preda de la Universitatea de Vest din Timisoara  şi Grigore Salagean, de la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca.

În fiecare an, conferinţa a fost organizată într-o altă universitate, pe listă fiind universităţi din România precum Universitatea din Oradea, Universitatea Babes-Bolyai din  Cluj-Napoca, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Transilvania din  Braşov, dar şi universităţi din Turcia, Bulgaria, Macedonia, Canada sau Malaezia.

Articolul a fost publicat în: 2 August 2017, 07:25.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET