Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

UAV a câştigat în instanţă

UAV a câştigat în instanţă

Sursa: Jurnal aradean, 25 noiembrie 2011, an XXIII, Nr.6453

Victoria va fi marcată prin acordarea de bonuri valorice pentru toţi angajaţii Universităţii "Aurel Vlaicu"

ARAD. Împreună la bine şi la rău, acesta este unul din principiile de credinţă ale Universităţii "Aurel Vlaicu" din Arad, un liant care a asigurat echilibul necesar pentru dezvoltarea instituţională a universităţii de stat. Acelaşi principiu stă şi la baza deciziei Senatului UAV de a recompensa daunele morale suferite de toţi angajaţii în urma unei lungi campanii de calomniei desfăşurată în media. O campanie care în instanţă s-a finalizat cu victoria universităţii arădene ce a câştigat daune morale pentru insultă şi calomnie. Această victorie va fi marcată prin acordarea unor bonuri valorice de 252 lei pentru fiecare angajat al universităţii, indiferent de funcţia sau postul ocupat. "Având în vedere că toţi salariaţii au fost într-un fel lezaţi de calomniile şi insultele aduse UAV, se cuvine o reparaţie morală" se specifică în justificarea propunerii Senatului.

Justiţia şi-a făcut treaba

Este pentru prima dată când justiţia arădeană a penalizat calomnia şi insulta cultivată de o instituţie de presă împotriva unei persoane sau instituţii. "Se cuvine să aducem un elogiu justiţiei arădene care a făcut dreptate şi a taxat lipsa de profesionalism, calomnia şi insulta la adresa universităţii noastre. Decizia justiţiei nu face decât să confirme concluziile altor instituţii de control care au făcut verificări de-a lungul acestor ani: suntem corecţi şi tot ceea ce facem în cadrul universităţii noastre este potrivit legilor în vigoare ", a ţinut să precizeze rectorul UAV, prof.univ.dr. Lizica Mihuţ. JA-M.A.

departamente

"Justiţia arădeană merită elogiile noastre" Lizica Mihuţ

Fondul pentru tichete

La nivelul UAV, plata acestor tichete de masă costă aproximativ un miliard de lei vechi şi vor fi acordate tuturor angajaţilor, indiferent de postul ocupat.

Articolul a fost publicat în: 25 November 2011, 01:32.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET