Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

UAV Arad dubla vicecampioană națională la Kaiac - Fete

Recent la Bascov a avut loc Universitarul de kaiac-canoe. La final de concurs, organizatorii, numeroşi la număr vor avea diplome, cupe şi medalii pentru cei mai competitivi participanţi.
  În perioada 5 - 7 iunie, în Argeş a avut loc un nou campionat Naţional universitar.
          De data aceasta la kaiac-canoe, în Complexul Sportiv Naţional Bascov-Budeasa. Întrecerea a fost organizată de Federaţia Sportului Şcolar şi universitar, Universitatea din Piteşti prin Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Federaţia Română de kaiac-canoe şi CSU Piteşti. Probele de concurs au fost la masculin: Kaiac simplu, Canoe simplu 200 m si 500 m; Kaiac simplu turing 200m si 500m, DRAGON BOAT 200 m. Iar la feminin: Kaiac simplu, Canoe simplu 200m si 500 m; Kaiac simplu turing 200m si 500m, DRAGON BOAT 200 m
UniversitateaAurel VlaicuArad a fost reprezentata prin studenta Borda Clara Maria din cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport. Aceasta a participat la probele de kaiac simplu pe distantele de 200 m si 500 m. Condusa de pe margine de lect. univ. dr. Roberto Gabriel Marconi aceasta a reusit sa se claseze pe locul 2 in ambele probe. La finalul competitiei s-au acordat diplome atat studentei Borda Clara Maria cat si Diploma de excelenta pentru implicare si dezvoltare a activitatii sportive la nivel universitar domnului lect. univ. dr. Roberto Gabriel Marconi  Fiind prima editie de campionat universitar de kaiac canoe rezultatele sunt imbucuratoare si dorim ca pe viitor cat mai multi studenti sa practice acest sport.
„Colegul nostru Gabriel Marconi, acum, iată, vine cu noi rezultate, este vorba despre o studentă pe care a consiliat-o şi care a obţinut locul II şi medalia de argint (ceea ce este extraordinar) la recent încheiatul concurs de caiac-canoe”, a constatat prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, Director al Şcolilor Doctorale a UAV.
„Studenta noastră a luat medalia de argint la Campionatul Naţional universitar, unde a fost împreună cu d-l prof. Gabriel Marconi, care a fost îndrumătorul ei din partea Universităşii „Aurel Vlaicu”. Felicitări pe această cale Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport care, iată, în ultima perioadă ne aduce cât mai multe medalii”, a punctat Rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.
„Am participat la Campionatul Naţional universitar de caiac-canoe cu studenta Borda Clara şi care a luat două medalii de argint la proba de caiac 200 şi caiac 500 simplu. Consider că e un  rezultat meritoriu pentru prima ediţie şi ţin să le mulţumesc pentru sprijin d-nei Rector Ramona Lile şi d-nei Preşedinte Lizica Mihuţ”, a completat prof. Gabriel Marconi.
„Recent am participat la Campionatul Naţional universitar de caiac-canoe şi unde am reuşit să mă clasez de două ori pe locul II, la proba de caiac simplu 200 m şi 500 m. Nu a fost o competiţie uşoară dar mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat şi conducerii UAV. Aş dori să mă pregătesc în continuare şi la campionatul de anul viitor să ajung pe primul loc”, a declarat tânăra sportivă Borda Clara.
Ana Maria

Articolul a fost publicat în: 16 June 2015, 12:58.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET