Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

UAV în lotul naţional al României la Campionatul European de Dragon Boat

În perioada 6-9 iulie 2017 a avut  loc la Szeged –Ungaria,  Campionatul  European de Dragon Boat, organizat sub egida European Canoe Association (ECA). Universitatea „ Aurel Vlaicu”  din Arad a fost reprezentată de către  Bogdan Tuţă ( Facultatea de Ştiinţe Economice), Rudolf  Marius Kruzsicz (Masterant la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport) şi lector univ.dr .Roberto- Gabriel Marconi, care au fost medaliaţi  cu bronz la probele de 200, 500 şi 2000 de metri.

„Includerea reprezentanţilor universităţii noastre în lotul naţional de Dragon Boat este o onoare şi o bucurie pentru noi. Suntem mândrii de colegii noştri care au obţinut rezultate remarcabile la acest campionat şi merită toate felicitările şi aprecierea noastră. Intotdeauna sportul a fost un bun ambasador al naţiunilor şi sunt convinsă că este şi va rămâne un bun ambasador şi pentru universitatea noastră” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Reprezentativa naţională de Dragon Boat a României a fost coordonată de Team leader- Thot Gheorghe şi antrenorii de la Arad, Gorbe Laslo , Stoian Alexandru, Musca Gheorghe, W est Reinhard. 

Articolul a fost publicat în: 15 July 2017, 02:18.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET