Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

UAV, în ochii studenților

Rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile consideră că evaluarea pozitivă a  studenților este un indicator important pentru calitatea actului educațional desfășurat în Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

 Arad. Studenții universității arădene de stat, incluși în cercetarea derulată de către Trendence Institut GmbH Berlin, „Barometrul European de Opinie 2015”, au declarat în chestionarul on line aplicat că sunt mulțumiți de competența profesională a cadrelor didactice ale UAV, de relevanța practică a studiilor, de programele internaționale la care pot participa, de baza materială pe care au au la universitatea arădeană de stat. „Ne bucură aceste aprecieri ale studenților noștri, ne bucură faptul că munca noastră ca și dascăli și ofertul echipei de management a universității se regăsește în gradul de mulțumire al studenților” a puncat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Deasemenea studenții și-au exprimat mulțumirea față de activitatea organizațiilor de studenți precum și a locațiilor spațiilor UAV.

Mai mult de 70% din cei intervievați s-au declarat mulțumiți de calitatea cadrelor didactice, de reputația academică a universității precum și de relevanța practică a studiilor și practica de specialitate. „Ceea ce ne bucură cel mai mult este faptul că peste 90% au declarat că vor recomanda universitatea noastră și altor tineri, absolvenți aflați la început de drum” a mai declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Articolul a fost publicat în: 25 January 2016, 08:12.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET