Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

UAV prezentă în China

UAV prezentă în China

Prof. univ. dr. Dorin Herlo de la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, invitat la „Al doilea Congres Anual Mondial al Dezvoltărilor în Tehnologii Informatice”.

ARAD. Peste 1.000 de participanţi, oficiali din Guvernul Chinei, speakers de mare notorietate în domeniu IT din SUA (3), Germania, Marea Britanie şi China au fost prezenţi la unul din cele mai importante congrese din domeniul IT. Invitat ca speaker – fără taxă de participare (1.899 dolari ), prof. univ. dr. Dorin Herlo de la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad: „Lucrarea pe care am prezentat-o a fost bine primită, purtându-se un dialog viu asupra metodologiei blended learning în educaţia universitară şi aplicării sale în varii medii culturale (român, american, japonez, chinez, mexican sau german)” - ne-a mărturisit profesorul Herlo. „Suntem onoraţi că universitatea noastră a fost prezentă, prin profesorul Herlo, la acest congres. Avem profesori de excepţie, recunoscuţi în plan internaţional, iar prezenţa lor la un asemenea nivel confirmă valoarea lor şi implicit contribuie la creşterea vizibilităţii universităţii noastre” - a declarat preşedintele UAV, prof. univ. dr. Lizica Mihuţ.

„Faptul că profesorii noştri sunt invitaţi la conferinţe internaţionale atestă valoarea actului educativ din cadrul UAV. Avem profesori de excepţie, bază materială care permite crearea unor grupuri de cercetare, totul pentru a garanta un învăţământ superior de calitate” - a punctat rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.

Secţiunile Congresului

Congresul InfoTech, care a avut 10 secţiuni şi 3 conferinţe a fost iniţiat de absolvenţi chinezi ai universităţilor din China sau din străinătate ai domeniului, deţinând acum poziţii cheie în diverse sfere, care au dorit să pună în valoare ideea de „alumni”, având acordul şi colaborarea a patru ministere şi cinci instituţii de primă mână din China, precum şi a organelor provinciei Liaoning şi metropolei Dalian (6 milioane de locuitori) spre a-l organiza acolo.

Lucrare prezentată

Profesorul Herlo a prezentat lucrarea „Blended learning used in teacher training for early childhood and small age education, master program” care a subliniat rezultatele cercetării şi a bunelor practici în procesul de învăţare în sistemul combinat: faţă-în-faţă şi e-learning (asincron şi sincron), ambele interactive.

uav.kina
Profesorul Herlo, prezent la Congres FOTO: FAN

Articolul a fost publicat în: 18 July 2013, 01:16.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET