Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

UAV: Un nou sezon de Ghioroc Summer Fest se pregăteşte!!!

MUTĂ LITORALUL MAI APROAPE DE TINE!” „De 5 ani petrecem vara IMPREUNA”
 Liga Studenţilor din UniversitateaAurel Vlaicu”  şi Uniunea Studenţilor din România, în parteneriat cu Primăria Comunei Ghioroc se pregatesc pentru a 5-a editie a festivalulul Ghioroc Summer Fest.
Va asteapta 9 weekend-uri cu multă voie bună şi muzică de calitate, zeci de concursuri si multe alte premii.
Deoarece plaja nou amenajată a avut un impact major nu doar asupra înfăţişării, ci şi participării vizitatorilor, L.S.U.A.V. isi doreste sa continue concursurile organizate pe plajă care au fost un real succes si s-au adresat pentru toate categoriile de vârstă, astfel cu toții ne-am bucurat de ele. Dar bineinteles ca membrii L.S.U.A.V. au gândit și multe alte activități noi.
Dacă în anii precedenţi numărul participanţilor la festival a fost estimat la circa 15.000 de persoane, în acest an se doreste cresterea numarului de participanti si prin activitatiile din timpul zilei precum si prin organizarea a două petreceri pe plajă, cea de deschidere a sezonului estival şi consacratul eveniment „Noaptea Dj-ilor”, care pana acum au adunat mii de tineri în acelaşi loc pentru voie bună şi muzică de calitate.
Pe lângă premiile care vor fi acordate, Liga Studenţilor din UniversitateaAurel Vlaicu”  şi Uniunea Studenţilor din România vor trimite un participant de la Ghioroc Summer Fest la Costineşti.
Liga Studenţilor din UniversitateaAurel Vlaicu”  şi Uniunea Studenţilor din România asteapta pe toata lumea din iulie pana in septembrie la cea de-a 5-a editie de Ghioroc SUMMER FEST.
„Mă bucur că UAV, prin Liga Studenţilor, organizează această a V-a ediţie a SUMMER FEST-ului de la Ghioroc şi dacă până acum au luat parte 15.000 de participanţi, anul acesta organizatorii îşi propun ca numai în această vară să adune câteva mii de tineri, care să se distreze împreună acolo”, a precizat prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, Director al Şcolilor Doctorale a UAV.
Liga Studenţilor din UAV organizează cea de a V-a ediţie a acestei veri fierbinţi la Ghioroc, unde studenţii noştri vor pregăti tot felul de activităţi distractive timp de 10 weekenduri, din iulie şi până în septembrie”, a punctat Rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.
„La această nouă ediţie intenţionăm să venim cu evenimente şi concursuri noi, ca de exemplu NOAPTEA DJ-ilor, un concurs pentru tinerii DJ-ei debutanţi din Arad, plus concursuri şi activităţi care să se întâmple ziua şi care vor fi pline de surprize”, a promis Cosmin Bahneanu, preşedintele Ligii Studenţilor din UAV.
Ana Maria
Sursa: arq.ro
 P. S. Pentru informaţii, detalii  suplimentare, poze şi live-stream,  puteţi accesa pagina de Facebook a Ghioroc Summer Fest: https://www.facebook.com/GhiorocSummerFestOfficial

Articolul a fost publicat în: 28 May 2015, 02:54.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET