Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Un proiect pentru comunitate

Un proiect pentru comunitate

Facultatea de Științe Economice a pus bazele unui centru de consultanță pentru oamenii de afaceri arădeni.

ARAD. A fost un proiect regional de succes în care a fost implicată Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Un proiect adresat femeilor de afaceri care a oferit instrumentele necesare demarării unei afaceri sau dezvoltării celei existente. Antress, acesta e numele proiectului care a fost dat ca exemplu de bune practici de către un organism al Uniunii Europene. Și este punctul de plecare pentru o inițiativă a facultății arădene de stat.

Centru de consultanță

Profesorii implicați în Antress au decis să continue acest proiect de succes pe plan local și să ofere consultanță celor interesați să demareze o afacere sau să o dezvolte. „O inițiativă lăudabilă a colegilor mei de la Facultatea de Științe Economice care au inițiat acest proiect pentru comunitate. Demersul lor civic întărește relația pe care universitatea noastră o are cu mediul economic, o legătură absolut necesară pentru un învățământ superior de calitate, unul ancorat în realitatea economică a momentului” a precizat președintele UAV, prof.univ.dr. Lizica Mihuț. „Ceea ce mai trebuie apreciat este faptul că un proiect, precum a fost Antress, de un real succes, nu fost lăsat să moară. Mă bucur că cei care au făcut parte din echipa Antress vor să continue și fructifică prin acest centru de consultanță experiența dobândită în timpul proiectului” a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Avantaje multiple

Cei care vor veni pentru a solicita sfaturi pot beneficia nu doar strict de cele din mediu economic ci și din multe alte domenii. „Ideea noastră a fost de a-i aduce împreună pe profesorii din toate facultățile universității noastre pentru ca cei care vin la noi să poată beneficia de consultanță atât în probleme economice precum și în cele de mediu, design, sport, probleme lingvistice etc” a punctat decanul Facultății de Științe Economice, conf.univ.dr. Mihaela Iacob. JA-M.A.

5uav12
Inițiativa celor de la Științe Economice apreciată de conducerea UAV FOTO:JA

Articolul a fost publicat în: 30 January 2013, 05:33.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET