Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Universitatea Aurel Vlaicu organizează in Arad evenimentul Noaptea Cercetătorilor, 2015

Universitatea Aurel Vlaicu organizează in Arad evenimentul Noaptea Cercetătorilor, 2015

 

În data de 25 septembrie 2015, cu începere de la ora 17,00Universitatea Aurel Vlaicu din Arad şi partenerii (Atrium Mall, Inspectoratul Şcolar JudeţeanArad, Centrul Cultural Judeţean Arad si Primăria Arad ), invită toţi Arădenii şi nu numai, să ia cu asalt, de la mic la mare, centrul comercial Atrium Mall (zona Info, lângă lift), pentru a lua contact cu lumea fascinantă a ştiinţei şi cercetării, care vine să-şi destainuie „secretele”, într-un mediu prietenos şi într-o atmosferă relaxantă.

Cercetători mici sau mari, îşi propun să prezinte o parte din munca lor către publicul larg, prin intermediul unor experimente ştiinţifice dar şi prezentând unele aparate sau metode care au schimbat sau pot îmbunătăţi viaţa noastră cotidiană. Toate aceste activităţi vor fi pigmentate din oră în oră de activităţi de divertisment, realizate de creatorii de frumos (muzică, dans, desen). Se va organiza si o tombola pentru copii prezenţi iar profesorii care însoţesc grupuri de copii vor primi diplome de participare. 

Partenerii noştri de cercetare sunt: Institutul de Cercetare Dezvoltare Inovare în Ştiinţe Tehnice şi Naturale al U.A.V.; Centrul de Cercetare pentru Activităţi Fizice al F.E.F.S. din cadrul U.A.V.; Facultatea de Design din cadrul U.A.V.; Facultatea de Inginerie din cadrul U.A.V.; Colegiul Naţional “Elena Ghiba Birta” Arad; Şcoala Gimnazială nr. 5, Arad, Parcul Natural Lunca Mureşului Arad; Euromedic SRL, Arad; Palatul Copiilor Arad. 

          Va aşteptam la o calatori interesanta in lumea ştiinţei, in data de 25 septembrie 2015 începând cu ora 17 la Atrium Mall Arad.

Pagina oficiala

 

Articolul a fost publicat în: 16 September 2015, 01:57.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET