Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Ziua culturală a românilor - festival gastronomic

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a semnat un nou parteneriat cu Autoguvernarea Românilor din Macău
„Prin acord se dorește ca cele două instituții aflate în parteneriat să promoveze interesele naționale, să păstreze, să întărească și să transmită identitatea românească.
Ne dorim ca persoanele și organizațiile de naționalitate română să aibă acces cât mai eficace la fonduri și subvenții legate de păstrarea și întărirea identității.
În vederea păstrării și întăririi identității, părțile vor colabora și vor oferi sprijin în organizarea diverselor manifestări.
Partenerii colaborează în dezvoltarea relațiilor internaționale în vederea sprijinirii reprezentanței la nivel intenațional și nivel de Uniune. Considerăm că este un câștig pentru ambele instituții și îndeosebi pentru comunitate”, a declarat rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.
Pe data de 18 august 2018, Autoguvernarea Românilor din Macău în parteneriat cu Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad organizează ZIUA CULTURALĂ A ROMÂNILOR-FESTIVAL GASTRONOMIC.
La eveniment va participa ca partener din partea Universității, șef lucrări dr. ing. Anca Mihaela Dicu, de la Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului.

Articolul a fost publicat în: 17 August 2018, 02:40.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET