Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.

Ziua Educaţiei a fost marcată la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Dezbateri despre rolul educaţiei în viaţa socială, despre rolul dascălilor în procesul educativ au avut loc, joi, 5 octombrie,  la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială. Profesori şi studenţi, invitaţi din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, a Casei Corpului Didactic precum şi din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie au luat parte la workshopul organizat în complexul M al universităţii arădene de stat.

Au fost prezenţi inspectorul şcolar general Anca Stoenescu, inspector de specialitate de la IŞJ Arad, Andrada Marcu, directorul Casei Corpului Didactic, Adela Redeş,  precum şi Mihaela Roman de la IPJ Arad.

Din partea conducerii universităţii au fost prezenţi, rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile, prof.univ.dr. Codruţa Stoica şi prof.univ.dr. Alexandru Popa, prorectori ai UAV. „Ziua Educaţiei este o zi importantă pentru sistemul de învăţământ. Mă bucură iniţiativa colegilor de la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei care au decis să o sărbătorească alături de studenţi prin organizarea acestui workshop. Cred că este o bună oportunitate de a fi prezentate proiectele educaţionale ale facultăţii, de a discuta despre impactul lor asupra vieţii academice, de a discuta despre provocările actuale ale  sistemului educativ  ” a punctat prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV.


Articolul a fost publicat în: 6 October 2017, 01:00.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET